torstai 9. maaliskuuta 2017

Talven selkä taitettu!

Meillä talven selän taittuminen tarkoittaa sitä, että aurinko alkaa paistamaan meidän olkkariin vastapäisten kerrostalojen yli. Meillä se taphtuu siinä helmikuun 20. päivä.

Elvis valtasi tietysti itselleen oman nojatuolin.Hugo: Mulle kelpaa kyllä lattiapaikkakin, jos siihen vaan paistaa aurinko. Tähän ei nyt kovin hyvin paista.


Sitte mulla on uusi harrastus, nimittäin tiskaaminen. Emäntä ei siitä kyllä oikein tykkää. Se pelkää, että mä saan haavan kieleen.


Sitte tässä on vielä yksi keokoira, Hilima. Hilima on nöffi ja vanha rouva. Se ei paljoa riehkase. Saatte arvata tuosta kuvasta, kumpi on etupää ja kumpi on takapää?


8 kommenttia:

 1. Aurinkoläikät on kyl odotettuja ja toivottuja. Ah autuutta, ku semmosen löytää. Kohta paistaa niin paljo, että aurinkoläikkiä riittää teille kumpasellekin. Ööö, ei kyl yhtään osata arvata kummin päin toi Hilima on tossa kuvassa, mut hianoo, että teillä on keokoirakamu. Jee!

  VastaaPoista
 2. He, ihana Hilima, ei sen niin väliä vaikkei muut erota kummassa päässä on häntä, pääasia että itse sen tietää :)
  Kivan harrastuksen olet Hugo keksinyt, varo tosiaan kieltä jos sattuu olemaan terävä veitsi siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo: Kaikki ei varmaan tykkää mun harrastuksesta, mutta mähän yritän olla vaan avuksi.

   Poista
 3. Tiskarin homma on semmosta palakihtevvoo hommoo :) Tosin nuihen veehtiin kansa pittää olla varovaenen.
  Aarinkoläekät on parasta kevväässä. Minnäe kierrän huushollija sitä mukkoo ku aarinko :)
  Hilima näättää ihanalta vaekken kyllä erota tiältäkäsin kumpiko piä on kumpi.Mutta takkuulla mukava tyttö.

  VastaaPoista
 4. Voi onnelliset, kun teille paistaa aurinko sisälle! Meillä on jotenkin niin hankalasti asemoitu asunto aurinkoon nähden, että joskus kesällä ehkä lankeaa valon säde jonnekin lattialle. Sillä kaistaleella onkin sitten kyllä ruuhkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän emäntä on semmoinen auringon lapsi. Kun se osti tämän kämpän, niin ehdoton edellytys oli etelä-parveke. Pikkuisen se antoi periksi, kun tämä parveke on lounaaseen.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!