lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosi vaihtuu!


Hyvää ja lokoisaa Uutta Vuotta 2017 kaikille meidän plokikamuille! Älkää hermostuko paukuttelusta. 

15 kommenttia:

 1. Kiitos, ja sammoo toevotellaan sinne teellehhii! Tiälä ee onneks tarvihe paakkuja pelätä. Aenakkaa nuita rakettipaakkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meillä on kerrostalossa niin vahvat seinät, että juuri mitään pauketta ei kuulunut sisälle. Joten kait edes tietty, että ulkona paukutellaan.

   Poista
 2. Hyvää tätä vuotta myös teille !
  Ihana kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on harvinainen otos. Hugo (alla) hakeutuu kyllä Elviksen kylkeen. Mutta nyt Elvis (yllä) tulikin nyt vapaaehtoisesti Hugon viereen. Kaksi vuotta se otti. Ja hyvät uudet vuodet teillekin!

   Poista
 3. Hyvää alkanutta vuotta Teille!
  Meikäläinen juoksi rakettien perässä koko illan, mutta saalista ei näkynyt missään. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekään ei pelätty yhtään raketteja. Sisälle pauke ei kuulunut, mutta iltapissillä kuultiin. Eipä juuri hetkauttanut. Samoin teille hyvää uutta vuotta!

   Poista
 4. Voiskos teijän äippä vinkata mulle hyvän gps-laitteen merkin. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis minulla (koirien emännällä) on kyllä joku Garmin... Mutta en ole päässyt sinuksi sen kanssa. Kätköilen ihan kännykällä. Apple IPhone. Siihen vaan app storesta geocaching sovellus ja avot! Aluksi en edes älynnyt, miten ns. mysteerikätköjen loppunaatit siihen ladattiin, ihan maastokartoilla mentiin. Mutta nyt uusinpaan kännykkään (ja siihen vanhempaankin olisi saanut, jos olisi osannut) voi tallentaa noita koordinaatteja. Nyt menet ihan rohkrasti johonkin lähimpään miittiin ja apua kysymään. Ja huomaat, miittiin osallistuvien keski-ikä on reilusti yli 40-v. Ainakin täällä pohjolassa ja ruotsinkielisellä pohjanmaalla näin on. (Ensi kesänä, kolme naista vuokraa auton ja lähtee Saariselälle geokätköilyMegaan, mukana geokoirat) Tsemppiä! Ja kysy apuja.

   Poista
  2. Oolrait, minäpä yritän katsoa niitä karttoja, mulla on Wintoosa puhelin, mut eiköhän siihenkin jotakin löydy.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!