torstai 27. elokuuta 2015

Me ollaan touhukkaita poikia!

Elvis ja Hugo: Meidän isäntä tilasi joltain puhelinmyyjältä meille vähän lisäravinteita. Sitä oli kuulemma säälittänyt sen myyjätytön epätoivoinen ääni... No, testataan nyt näitä, mutta yhtä laatua kerrallaan. Ekaksi semmoinen Iho ja turkki -tapletti. Paitsi että eipä testatakaan. Ne maistuu aivan kamalilta. Me kumpikin jätettiin se tapletti kuppiin...

Hugon kuppi
Elviksen kuppi
Paremmin pitää lisäaineet antaa, niinku vaikka kinkkuleikkeeseen käärittynä! Kyllä me ne tuolta ruoan seasta löydetään.


Emäntä yritti vähän sisällysaineluetteloa katsella ja kyllähän tuosta Iho ja turkki -lisäravinteesta ainakin sinkkiä löytyy.  Kunhan nuo tapletit syödään KINKKULEIKKEESEEN käärittynä, niin voidaan testata tuota Vatsa -taplettia. Emäntä toivoo, että se auttaisi meidän tavattomaan piereskelyyn peräaukon rengasmaisen sulkijalihaksen tahattomaan löystymiseen. 

Sitten me ollaan vähän puuhasteltu...Hugo: Emäntä ei tykännyt yhtään, kun mä söin sen divaanin etukulman. Se huusi mulle aivan kamalasti... Kyllä kait mä nyt muistan, että sitä ei saa syödä. Sen voi kuulemma vielä korjata. Jollain kukka-paikalla tai vastaavalla...

8 kommenttia:

 1. Koettoohan syyvvä nuita taplettija ja sittä huastatta tehhooko mitenkä. Voesin sittä minnäe tuota karvataplettija kokkeella.
  Ompa heekkoja tyynyjä...eekös tuohhii iteksee hajonna...?
  Tuo tivvaanj on vähä huonompi homma. Vaekka minkä sitä sille mahtaa jos ee muista ettee sua syyvvä sitä. Kyllä sinä nyt varmaannii muistat. Ja kukkapaekka soppii oekeen nätisti tuoho :)
  Oot kyllä niin nolon ja syyllisen näkönen tuossa kuvassa että voetokkiisa...Ja sittä muka väetettään ettee koerat kärsi syyllisyyvvestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me varmaan kaivattais jotain puruluita tms, mutta kun jäädään yksin, emäntä ei uskalla jättää meille semmoisia järsittäväksi, kun me tapellaan niistä niin vietävästi....

   Poista
 2. Kivan näköiset puuhastelut :) Ei kyllä voi torua kun on tuollainen katuva ilme...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo divaani on vaan emännän lempipaikka ja isännän mielestä se maksoi aivan liikaa. Ja Elvis tuhosi siitä pienenä niskatyynyn.... Tosin se tyyny on vielä tallella, pitäisi vaan kehitellä siihen uudet täytteet...

   Poista
 3. Te ootte kyllä etevä kaksikko keksimään ite kaikkea aktiviteettia, se on hirmu hyvä juttu, ei tuu tylsää!

  Ihmiset on kyllä outoja, jos kuvittelevat, että tolleen vaan huomaamatta tapletit syödään ruuan mukana. No ei syödä! Kai ne itekin vähän kummastelis, jos pinaattikeiton seassa lilluis joku Multivita. Mä saan mun vitamiinit semmosena litkuna, sitä ruikataan ruuan sekaan ja sitten se menee kyllä jauhislihan mausteena ihan hyvin alas.

  Emmää oo kyllä kuullut, että puhelimitse tommosiakin kaupataan... Soittaakohan ne kohta mulle henkilökohtaisesti, ja ehdottaa jonkun koiralehden tilausta...? Tai Isäntämme- tai Ihmisemme-lehden tilausta?

  Ainii, mun plokissa on teille kysymyksiä, käykää kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntäkin ihmetteli, että mistähän se myyjä tiesi, että meillä on koira? Oisko onkinut jostain veispuukista?

   Poista
 4. On se kummallista, että aina pitäisi olla syömässä jotain lisäravinteita, vaikka tekin näytätte ihan upeilta noin niinku normiruoallakin. Aikamoista touhua olette myös pitäneet siellä kotona päivisin. Meidän äippä ymmärsi hyvin teidän emäntää tuon divaanin kohdalla, mutta kyllä sen vielä kuntoon saa. Onneksi, ettei tule sulle enempää huutoa!
  Onhan se taas outoa, kun pitää olla päivät yksin vaikka teitä on sentään kaksi. Taidatte paremmin keksiä noita juttuja. Meikä vain nukkuu. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ei me kamalasti päivisin nukuta. Tai ainaskin emäntä epäilee niin. Kun aina löytyy siivottavaa, kun se tulee kotiin.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!