torstai 13. elokuuta 2015

Hyväntekeväisyyttä

Me osallistuttiin tänään semmoiselle hyväntekeväisyyskävelylle. (Tämä ei ole maksettu mainos). Royal Canin -koiranruokafirma järjesti kaupunkikävelyn, jossa jokaista siihen osallistuvaa koiraa kohti lahjoitettiin kilo koiranruokaa Oulun seudun eläinsuojeluyhdistykselle. Mukana oli 132 koiraa. Eli Oulun seudun eläinsuojeluyhdistys sain yli 130 kiloa koiranruokaa! Hienoa! Ja mainoksessakin on bostoni...


Kävely sujui ihan mainiosti. Paitsi Elvis veti koko ajan ihan mahdottomasti ja Hugo pelkäsi sitä koirien määrää. Kyllähän Hugo täällä kotona isottelee, mutta pienellä meni vielä pupu pöksyyn, kun mukana on isompia ja kovaäänisempiä koiria. Hyvää harjoitusta Hugolle.

Sitten me nähtiin meidän kamuja, Lunaa ja Ottoa. Lunasta on tullut muotovalio!Otto oli oma reipas entisensä, aina valmis peuhaamaan. Ja Hugohan olisi lähtenyt heti mukaan leikkiin.
Osa porukasta, monelaista hännänheiluttajaa löytyi.Lenkin jälkeen me jonotettiin maistiaisia. Ja saatiin myös kakkapussinpidike ja kakkapussirulla. Emäntä sai pillimehun. Ainoa kuva, jossa meidät bostonit nähdään kaikki. Eli vasemmalta Hugo, Elvis, Otto ja Luna.Torillahan oli tietenkin paljon porukkaa, jotka eivät tienneet tästä tapahtumasta yhtään mitään. Yksikin tyttö voihki "voi, mä en kestä enää, ihania ranskiksia..." Emäntä kyllä korjasi, että me ollaan bostoneita. "Mä haluun...". No, jos on tarpeeksi sinnikäs, niin kyllä bostoninpennun saa. Voi vaan joutua jonottamaan aika pitkään. Meidän emäntä on nyt ihan tyytyväinen meihin kahteen <3Erotatteko te nyt, kumpi on kumpi?

16 kommenttia:

 1. Vasemmalla Elvis, eiks jeh? Hiano tempaus, kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kamut! Mukavaa, että tuommoiset isot firmat kantavat huolta myös niistä, joilla asiat eivät ole ihan kohilaan.

   Poista
 2. Elvis vasemmalla, Hugo oekeella, vae mitenkä...?
  Tuommonen tempaas on hieno juttu. Suapi ruokoo huono-onnisemmat kaverittii :) Vaekka kyllä kaet niillä paremminnii on hyvä onni ollu ku ovat piässeet turvaan. Ompa mukava ku on nuimpaljo ollunna osallistujia.
  Kyllä on hyväntekevväesyys hyvästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein Iivari kamu! Mekin yllätyttiin Lunan kanssa osallistujien määrästä. Emäntä arvioi ennakkoon, että hyvä jos 20 koirulia tulee paikalle. No, tuli enemmän. Ja kun mainos levis kait ainoastaan veispuukissa.

   Poista
 3. Hyvän asian puolesta kannattaa kävellä, hyvä Pojat ja taluttaja tietysti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja me oltais kävelty pidemmästikin. Ja kyllä siinä moni asiasta tietämätön kaupunkilainen ryhtyi ihan kuvaamaan sitä hienoa koiraletkaa. Amerikanbuldoggeja ei taida Oulussa olla. Ainaskaan me ei olla nähty yhtään.

   Poista
 4. Wait a minute, me oltiin samalla kävelyllä Napin ja Pennin kanssa! Taidettiin nähdäkin teidät itseasiassa, mutta eipä sitä voinut aavistaa ketkä kaksi boston-kaverusta siinä menee. Meiltäki tulee varmaan postaus aiheesta heti ku kerkee. T: Mustanaamiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Waude! Asutteko tekin täällä päin vai olitteko vieraisilla?

   Poista
  2. Jee, jännää, kun se ei ole noista postauksista tullut koskaan ilmi! Mehän voidaan vaikka törmätä jossain!

   Poista
  3. Joo, en oo blogissa korostanut meidän asuinpaikkaa. Hyvinki voidaan törmätä, me käydään muutenkin usein esim. Tuiran koirapuistossa, siellä on säännöllisen epäsäännöllisesti tiistaisi-iltaisin meillä mopsitreffit, muunrotusetkin usein osallistuu : ).

   Poista
  4. Meiltä on sinne puistoon matkaa alle kilometri. Joskun on bossukkatapaamisiakin siellä :)

   Poista
 5. Ai, kun hieno tempaus! :) ja kun sääkin suosi, niin mikäs sen mukavempaa! Aika jännä jos ranskan bullukoita ei näy teilläpäin! Täällä etelässä niihin tai vastaaviin törmää harva se päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin päin ranskan bullukoita näkyy, mutta Nero on amerikanbulldoggi. Semmoinen iso, Amerikassa kun kaikki on isompaa :)

   Poista
 6. Hyväntekeväisyys on aina hyvä juttu, etenkin jos saa namejakin vielä lenkuroinnin päätteeks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei vain aina muista, että kaikilla asiat eivät ole yhtä hyvin kuin meillä.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!