sunnuntai 23. elokuuta 2015

Arki on alkanut

Niin, tuo otsikkohan tarkoittaa sitä, että meidän porukat menee taas päivisin töihin ja me talostellaan täällä kotona kahdestaan. Isäntäväki tekee aina melkoisia valmisteluja, ennen kuin ne lähtee töihin. Makkarin ja työhuoneiden ovat suljetaan, olkkarin sohvapöytä siirretään nurkkaan pistokkeiden eteen, kauko(säädin) ja tv-ohjelma siirretään meidän ulottumattomiin ja sohvan tyynyt siirretään makkariin. Olkkariin jää silti vielä matto, jota Hugo yrittää parhaansa mukaan pahoinpidellä. 

Ja emäntä on kyllästynyt siihen mattoon, kun se on aina rutussa. Jos sen yli juoksee vähänkään reippaammin, niin se on heti makkaralla. Niinpä se osti vielä yhden maton, kuulemma tosi jäykän. Kunhan siivouskärpänen iskee, niin sen jälkeen me testataan sitä mattoa.


Muutoin ollaan nautittu lämpimistä kesäpäivistä ja pallon peluusta Joskus on jopa maattu varjossa!


Hugo muuten tuhosi sademittarin. No, sen tukiosasta saatiin oivallinen pidike aurinkokennovalaisimelle. Toinen on tuolla emännän kasvatuslaatikossa. Tänä vuonna siinä ei ole kasvanut mikään...


10 kommenttia:

 1. Niin ne vaan lomat loppuu...pitää sitten ottaa ilo irti arjesta, esim. mattojen ruttaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä tuskailee, että voisipa olla ilman mattoja. Mutta sitte kuulemma on niin kalseaa...

   Poista
 2. Teil oli upee ja vauhdikas loma, joten nyt voitte palautua, kun ihmiset ovat töissä. Hih, teillä on lentävä matto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on lentävä, rullautuva ja koirankarvoja keräävä matto....

   Poista
 3. Onhan sitä jottae virkinettä keksittävä siks aekoo ku on kotj´väki poekessa. Kaekellaesta pientä askarteluva :D
  Hienot on nuo lamput. Äet on aekonna kansa tuoho nurmikolle niitä ostoo. Suapi nähä tapahtuuko sitä oekeesti vae jiäpikö tuas meenoomiseks :)
  Kahemmiehen se arkihhii on hyvinnii tapahtumarikasta. Voepi yhessä tuumaella päevän hommat :)
  Mukavata arejjatkoo vuan teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emännänkin mielestä nuo lamput on hienoja. Tuo sademittarin telineessä oleva loistaa pimeällä oikein hyvin, kukkalaatikossa oleva vähän heikommin. Missä lie tehtyjä... No, eivät maksaneet onneksi kuin 7€ kipale.

   Poista
 4. Teillä kahdellahan on oikea peuhuhuone, kun isäntäväki on leipää tienaamassa. Kyllä teidän kelpaa juosta rallia huoneen ympäri, ei tarvi pelätä, että törmää pahasti sohvapöytään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllähän me juostaan... Emäntä ei tykkää yhtään, kun aina saa siivota meidän jälkiä.

   Poista
 5. Niin se alkoi arki täälläkin. Loma menikin ilman blokeja, kun äippä ei vain jaksanut kavuta koneelle. Oli mieluummin pihalla kun ilmat suosivat. Kuten sitä on suosinut jo monta vuotta aina nämä lomailmat. Teillä on kiva, kun saatte kahdestaan talostella. Mun pitää olla päivät - tosi pitkät - ihan yksin. Äippä on ihan huolissaan kun työpäivät ovat niin pitkiä, eikä tänä vuonna tule kukaan ennen äippää kotiin. Mutta kyllä mä pärjään. Ruoka tulee eteen ennen kuin äippä lähtee ja pissalla käydään. Hyvä siis. Voin nukkua päivän ja odottaa hauskaa iltaa. Mukavaa loppukesää! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä emäntä tarttui eilen heti imuriin, kun me vedettiin eteisen matto makkaralle ja kaikki hiekat siitä ripisi pikin lattiaa. Sitten Hugo järsi divaanin kulmaa ja sille huudettiin...

   Hyvää loppukesää sinnekin!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!