keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Moro sano poro

Moro!

Hugo ja Vito: Ollaan taas oltu pois linjoilta hetki. Ja ette ikinä arvaa syytä. Tietokone... Taas on uusi kone messissä ja ehkä nyt lyyti kirjoittaa vähän sukkelampaan. Niin vain se meidän melkeinpä tasan vuosi sitten korjattu kone teki täys paussin ja lopetti toiminnan. Onneksi kaikki vanha tieto saatiin siirrettyä tähän meidän uuteen koneeseen. Paitti ku emäntä sai tämän perjantaina, se ei saanut tätä auki. Piti odottaa maantaihin. "Ai, niin, se salasana on 1". Melkeimpä kaikkea emäntä ehtikin jo kokeilla.


Aurinko paistaa ja silmät on kiinni... Mutta komeita ollaan.

Muuten ollaan oltu mökillä. Vito on kehittänyt karkailun huippunsa. Löytää aina tien ei sallituille maille. Niinpä mökin porttisysteemiä on kehitelty. Jatkona on tikapuita ja saavia. Muuten se karkailu ei niin haittasi, mutta kun mökin lähistöllä on nähty susi, ilves kahden poikasen kanssa ja maakotka... Villiä luontoa siis.

Vito: Tosi mahtavaa olla mökillä vapaana. Ja sitten illalla olenkin ihan kanttu vei... Ihan sama nukunko kopassa vai ulkopuolella...


Hugo ja Vito: Autoilu on mukavaa. Hugolla on jo olemassa turvavyö (mutta ei tässä kuvassa...) Vitolle ostetaan samanlainen. Viton koko alkaa olemaan siinä mittasuhteessa, että paljoa ei enää tule kokoon lisää.


Vito on vähän rimpula. Vai onko Hugo pikkuisen pläski?


Vito: Ehkä mä vähän vielä vahvistun tuosta...

12 kommenttia:

 1. Moro, Rimpula ja Pikkasen Pläski! No eivaiskaan, ihan sopivan kokosia komeita ootte. Onpa teillä paljon jännää möksällä, pikkasen vaarallista karkailla... Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep... Tuo maakotkakin... vaikka emäntä onkin luontoihmisiä, sen ensimmäinen ajatus oli, että pitääkö tuonkin asettua meidän mökin läheisyyteen... Mutta nyt sitä ei oo näkynyt vähään aikaan. Ehkä se pelästy meitä :)

   Poista
 2. Olette tosi komeita! :) Meidän veikkaus on, että Vito vielä saa lisää lihasmassaa ja vankistuu vielä. Karkailu teidän mökillä kuulostaa sellaiselta hevosenleikiltä, että mitä jos yrittäisit Vito pysytellä rajojen sisällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Rotumääritelmän mukaan Vito on täysikasvuinen 2-vuotiaana. Meno on vain niin railakasta, että siinä kuluu kaloreita reippaasti!

   Poista
 3. Komeita olette molemmat :) Voi älä Vito karkaile ettei petoeläimet hätistele.
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää alkanutta viikkoa myös sinne. Me on luettu niin hätäisesti näitä kommentteja, että sinun kommenttiin jäi viime vilkaisulla vastaamatta. Vitoa yritetään pitää kotitontilla... Monenmoista estettä on rakennettu :)

   Poista
 4. Meillä näyttää vähän samalta.. Poju on pönäkkäämpi veli Ponteva ja Pontus mallia ajokoira. Herroilla ikää 5 ja 3,5v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Kyllä bostonienkin rakenteissa on eroja. Minä en näyttelyjä harrasta, mutta Vitosta ei näillä näkymillä olisi kehään... Mutta minuahan se ei haittaa.

   Poista
 5. Oekeen kommeita poekija minunnii mielestä ootta. Sitä on mökillä varmaannii vaekka minkälaesta mukavata hommoo. Ja karkureessu juohtuu mieleen ku tulloo hyvät hajut jokapuolelta. Ehken on parempi kuitennii jättee ne tekemätä ettee kää huonosti. Seku ee iliveskää oo mikkää lempee mirri. Ja susj ee piittoo koeriin sukulaesuuvvesta pätkeekää vuan pistelöö poskeesa! Pysykeehän vuan omalla pihalla ja viettäkkee mukavata aekoo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän emäntä oli viikonloppuna geokätköily reissulla. Me oltiin kotona isännän kanssa. Mutta se sanoi, että ne kävi myös Sonkajärvellä. Silloin emäntä mietti, että onkohan tästä vielä pitkä matka Iivarin luokse?

   Poista
 6. Hugo ja Vito,
  voihan kauheus, luin teidän blogia taaksepäin, kunnes löysin sen päivän, jolloin Elvis joutui lähtemään. Elvis oli samaa vuosikertaa kuin meidän Wuppe, voi kuinka surettaa.
  Nyt Elviksen lähdöstä sinne kuuluisalle sateenkaarisillalle on kulunut jo aikaa ja olette ehtineet kuivata kyyneleenne, mutta muistoissa pysyy Elvis aina ja ikuisesti, niin se on jokaisen koiranomistajan ikisuru, joka ei koskaan häviä.
  Te olette onnistuneet hankkimaan Hugolle uuden kaverin, Viton, Hieno juttu, Hugohan oli kaverin kanssa kasvanut ja nyt saa olla isoveljenä Vito-pojalle.
  Toivotan teillä hyvää kesän jatkoa ja kaikin puolin kaikkea hyvää!
  Rakkain terveisin
  Hanne ja Wuppe

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanasta kommentista! Kaikki koirat ovat vain niin rakkaita. Hyvää jatkoa myös Wupelle!

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!