sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Viton eka geokätkö

Vito: No eihän siinä kauan mennyt, kun jouduin jo hommiin. Nimittäin keokätköilemään! Ja ei siis missä tahansa seurassa vaan emännän kaverin Koon kanssa ja Koolla on taas suhteita Kaahan. Ja Kaahan ei ole kuka tahansa kätköilijä vaan Suomen eniten kätköjä kerännyt henkilö, varmaan jo liki 60000 löytöä. (Ne, jotka ovat kätköilyyn perehtyneet, löytävät hänen nimimerkkinsä geokätköilysivustolta.)


Joten sain kyllä erinomaista opastusta kätköilyn saloihin. Kuva on epätarkka, koska näin kaupunkiolosuhteissa kätköily on usein miten hämärähommaa. Mutta emäntä halusi ikuistaa kännykällä tuon hetken. Ilma oli sen verran viileä, että meillä on Viton mukana tulleet takit mukana. Hyvin lämmittivät.

Hugo: Voi ei, mua uhataan kassileikkauksella. Mikä ihmeen kassileikkaus? Nimittäin oon aika kova poika merkkaileen. Eilen meillä siivottiin ja pistettiin puhtaat matot lattialle. Aina kun emäntä vie Viton ulos pissalle (noin 30 kertaa päivässä) mä saatan merkata vähän maton reunaa, jos siinä on Viton hajua... Emäntä ei tykkää, että puhtaalla matolla on jo kolme mun pissaläikkää...


Siksipä en viitsi poseerata. Vito on varsinainen linssilude. Aina muka niin terhakkaana...

12 kommenttia:

 1. Vai olette jo päässeet kätköilemään. Hieno homma! Meillä ei äippä ole vielä perehtynyt tuohon hommaan eikä kannata, kun en minä ehdi odotella, että äippä jotain hakisi. Meillä mennään minun vauhdilla, jota alkaa taas riittää, kun tulee kylmät kelit. Voi Hugo! Meinaako ne tehdä sinusta "mukapojan"? Kuulostaa kyllä pahalta. Lopeta nyt hyvä mies se merkkailu niin saat pitää kassisi! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti on Hugo eteisen mattoa merkkaillut. Eikä sen peseminenkään ole helppoa, kun se on liki 5 metriä pitkä...

   Poista
 2. Vau! Tehän kätköilette kovassa seurassa!
  Mutta voi Hugo... ihmiset on jotenkin tosi nihkeitä aikuisten koirien pissatahroja kohtaan. Roni on tainnut kerran yhden chihuahuan hämäytykseen langeta ja merkannut sisälle sen toisen koiran perässä. Hirveä älämölö nousi siitä ja vähän sitten Roniakin jo nolotti sellainen kömmähdys. Se toinen käyttääkin nykyisin jonkinlaista pissavyötä sisällä, mutta ei se kauhean kivalta kuulosta sekään. Saati kassileikkaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitolta lirahtaa vielä joskus vauvapissa, mutta Hugolle on kyllä jäänyt paha tapa päälle...

   Poista
 3. No mut, hurrrjan hauska juttu, Vito! Siitä se keokätköilijän ura urkenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vito: emäntä otti mut ja Hugon matkaan yhdelle metsäkätkölle. Minä poika painelin menemään enkä yhtään välittänyt emännän kutsusta. Se joutui ottamaan mut juosten kiinni. Vielä on kuulemma harjoiteltavaa.

   Poista
 4. Pienestä se on ura aloitettava niin tulee huippuammattilainen iän myötä :)
  Vai kassileikkaus, no jos se nyt ennen sitä rauhottuisi tuo sisätiloihin merkkaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä sanoi, että katotaan nyt Viton vauva-ajan yli. Sitten tehdään päätös.

   Poista
 5. No kokemuksella suatan sannoo ettee siitä leekkuuhommasta haettoo oo. Iha näätöstää mualima samallaeselta. Ja tunnustaa kansa. Ehken vähä keppeempi olo :)
  Vae ootta työ oekeen mestarisporukassa niitä kätköjä ehtinnä! Kuulostaa mukavalle hommalle. Ja hienot on nuo teejjän takit. Suapi sitä jo jottae varmaannii sielä ylempänä muata olla piällä. Suattaahan se olla että se Hugon lirruuttaminen männöö ohi kuhan tuo pikkuvelj on oppinna kokonaan sisäsiistiks :) Ettee ehken vielä huolta siitä kassihommasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti täällä tarvitaan jo takkeja. Lunta sataa ja on pikku pakkasta. Juup, katotaan vielä sitä kassileikkausta. Meijän emäntä ei oo niin nökön tarkka siisteyvestä. Hyvä niin.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Vitolla korvat nousivat aika varhaisessa vaiheessa ylös.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!