torstai 5. lokakuuta 2017

Rankkaa olla isoveli

Hugo: Kyllä on rankkaa olla isoveli. Pitää opettaa tuolle kakaralle kaikki talon tavat. Ja myös se, että mitkä on mun lelkkuja ja mitkä on sun lelkkuja. Pääsääntöhän on se, että sä saat kyllä leikkiä mun lelkuilla, jos mä annan siihen luvan, mutta mä saan leikkiä sun lelkuilla ihan millioin vaan. Se on nääs isonveljen oikeus!  Viikonloppuna emäntä aikoo onneksi lähteä lelkkuostoksille ja se ostaa meille semmoisia kunnollisia vetokisa -lelkkuja.


Ihan kyllä ramasee... Ja mä muuten täytin 3 vee viime tiistaina. Sekin päivä meni tuossa Vito-häsellyksessä ihan huomaamatta.

Vito: Mä oon viihtynyt täällä Hugon kanssa tosi hyvin. Tänään mulla oli neuvola ja mulle pistettiin rokotus. Siellä kävi vaan semmoinen juttu, että kun ellin täti (eläinlääkäri) oli sen ruiskun kanssa valmiina, mä pyörähdin pöydällä ja emäntä otti tietenkin kiinni. Ellin tätikin otti kiinni. Ja sillä oli se piikki kädessä. Se piikki osui emännän sormeen, josta tuli heti verta. Meidän emäntä on tottunut piikkeihin, joten se ei ollut moksiskaan, mutta ellin täti kyllä hermostui. Ekaksi se kysyi emännältä, että pyörryttääkö? No ei pyörryttänyt, emäntä vain totesi, että sattuuhan sitä. Viimeksi ellin tädillä on neula osunut ihmisasiakkaan sormeen 20 vuotta sitten. Mutta ei todellakaan haitannut meidän emäntää. Saipahan sekin osansa piikityksestä 😊.


Syysauringon viimeiset säteet paistavat emännän työkkäriin, jossa on ihana sohva meille molemmille...


Ollaan me maattu jo vieri vieressäkin, mutta näin on vielä tavallisempaa. Ja tosiaan, kuvat on otettu, kun me nukutaan. Muulloin on vauhti päällä...

12 kommenttia:

 1. Olette kyllä suloisen näköiset veljekset, varmaan teille tulee tosi kivaa kun vähän ensin tutustutte
  toisiinne ja isoveli näyttää lelujen paikan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meistäkin tuntuu, että hyvin meillä tulee menemään!

   Poista
 2. Onnea 3-vuotiaalle! Oletkin aika samanikäinen kuin Roni. Ja joo vanhemmalla on paljon oikeuksia, mutta myös velvollisuuksia, kuten juuri tuo mainitsemasi lelujen käytön ohjeistaminen. Mutta Vito on varmasti nopea oppimaan ja kiva, jos saatte pian uusiakin leluja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme vuotta on oikein sopiva ikä tulla isoksi veljeksi!

   Poista
 3. Hirmeen hyvin tuutte juttuun ja se on tärkeintä, Hugo ja Vito. Teil on niin toisiinsa sointuvat nimetkin, totes meijän äippä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viton nimen oli se edellinen perhe antanut ja meistäkin se on oikein hyvä nimi!

   Poista
 4. Myöhästynneet onnittelut Hugo! :) Ohan siinä hommasa opettoo pikkuveljee talon tavoelle. Vuan mukava seon ku on kaverj siinä. Vae sae se teejjän emäntähhii rokotuksen sammaan hintaan...sitä tekövälle sattuu.
  Mukavata viikollopujjatkoo teelle iloset veljekset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup, kyllä nyt taas päivisin on mukavampaa, kun ei yksikseen tarvitse isäntäväkeä töistä odotella.

   Poista
 5. Onnea Hugo! Nyt se alkaa sitten pään kasvatus vuosi, kuulemma. Meillä aina sanotaan, että kolme vuotta kasvaa kroppa ja sitten neljäntenä tulee järki. HÖH! Kummia sanontoja.
  Hienosti opetat tapoja pikkuveljelle. Kyllä teistä tulee hyvä veljespari siellä teillä touhuamaan ja Vito näyttää jo selvästi, että tykkää susta. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä tuhiseekin, että just ku musta (Hugosta) alkaa tulla täyspäinen, niin sitte piti taas tuommoinen pissakone ottaa tänne kaveriksi...

   Poista
 6. Ihanaa lukea Hugon ja Viton seikkailuista! Kiitos Hugo, että Vito sai tulla kotiisi asumaan :-) Viton on saanut maailman ihanimman uuden perheen.

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!