sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Hei taas!

Hei taas kamut! Vieläkö ootte linjoilla ja ette oo unohtaneet mua? Mä oon kyllä käynyt katselemassa teidän kuulumisia, muuta emäntä on ollut aivan liian laiska kommentoimaan mitään. 

Minne se kesä meni? No, ensin me haudattiin Elvis. Mökille kuusen katveeseen. Emäntä kaipaa Elvistä ja niin kait minäkin. Semmoinen riehumis-kaveri oli kyllä mukava.


Sitten yhtenä päivänä emäntä oli päättänyt, että nyt se sisustaa. Ja tuli kaupasta uuden tyynyn ja pedin kanssa kotiin. Minä kysyn vaan, että mitä vikaa tuossa Elviksen vanhassa pedissä oli? Mukavan möyheä ja mukavat hajut.Vähän oon testaillut jo noita uusia petejä, mutta pitkään en oo niissä nukkunut.

Sitten mä oon käynyt mustikassa, kanttarellissa ja suolla (tietenkin geokätköilemässä).

Ja mä sain muuten melko nopeaa kiinni siitä pallon heiton jujusta. Emäntähän kertoi, että mä en osannut tuoda sitä palloa takaisin heittäjälle, kun Elvis sen aina toi. Nyt osaan sen suveriinisti.


Sitte mökillä mä ihmettelin tuommoista närhenpoikasta. Emäntä sano, että se on joku paskanärhi, mitä lie tarkoittaa. Mutta se tuli joka aamu meille, Pertille ja Railille (emännän toiselle serkulle). Me annettiin sille ruuaksi mun nappuloita. Nyt sitä ei oo enää näkynyt. Se on vissiin muuttanu kokonaan Pertille, kun se on semmoinen eläinystävä ja varmaan ruokkii sitä koko talven.


Me muuten käytiin Oulun koiranäyttelyssä. Katseltiin tietenkin bossut. Yksi frouva kysyi emännältä, että tuleeko tuo tuo kehään (tarkoitti mua). Emäntä sanoi, että ei tule. Johon frouva "huh, huh, kun oot nimittäin niin komea". No, oonhan mä komea, mutta kuulemma mun pylly pyörii ku häkkärä. Mutta ei se mua haittaa. Ne oli siellä kattelemassa staffeja. Mutta emäntä totesi, että aivan liian raju rotu mun kaveriksi. Toivottavasti joskus saan uuden kaverin...


10 kommenttia:

 1. Hei vaan! Täällä ollaan yhä. Mukava kuulla sinusta! Hyvä, että Elvis pääsi mökille kuusen juurelle. Tutussa paikassa on hyvä olla. Ja hienoa, että olet oppinut pallon hakemisen niksit! Meilläkin on hakeminen opettelussa uudestaan, kun Emäntä luulee, että samalla käskyllä voi hakea mitä vain, mutta Roni on sitä mieltä, että frisbeen tai linnun hakeminen on AIVAN eri asia.
  Mukavaa syksyä sinulle ja kotiväellesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai linnun tai frisbeen hakeminen on IHAN ERI JUTTU. Ihmiset on joskus vähän yksinkertaisia... Kiitos hyvän syksyn toivotuksista, eiköhän me kehitellä jotain jännää...

   Poista
 2. Elviksellä on hyvä lepopaikka siinä kuusen juurella.
  Hyvän näköisiä metsän saaliita olette löytäneet, vitamiinit kohillaan talvea kohden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä söin enemmän niitä mustikoita kuin emäntä kerkesi poimia. Kohta pääsee varmaan puolukkaankin :)

   Poista
 3. Hei Hugo! Kiva kun olet taas ehtinyt linjoille. Hienosti olette tuoneet Elviksen sinne tärkeälle mökkipaikalle. Onpas kiva, kun olet oppinut tuon pallopelin jujun. Kyllä se elämä sujuu ilman koirakaveriakin, mutta onhan se kaveri tietty mukava kun siihen on tottunut.
  Oikein mukavaa syksyä! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä nyt yritän olla aktiivisempi. Joskus kuulemma kaikenlaiset tauot tekee terää (emännän mielestä). Sitten on taas uusi into päällä.

   Poista
 4. Tiälä ollaan ja välillä kääty kuikuilemassa tiälä sivuilla :) Mukavata kuulla sinusta.
  Onse varmaan ootoo sielä itekseen ku on kaverin kansa tottunna olemaan. Vuan ohanse Elvis aena muistoessa. Ja sielä mökillä mukana.
  Kaekellaesta hommoo sulla sielä on ollunna. Marjampoemintata ja pallopelijä. Kyllä sen pallon joskus voepi immeeselle mieliks tuuvva. Pyssyyvät hyvällä tuulella ja jaksaavat sitä viskoo sittä :) Mukavata uutta viikkoo sulle sinne ja niitä keokätköreessuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle onkin viskottu palloa toden teolla, enkä mä oo väsynyt kertaakaan. Isäntäväen käsi on tosiaankin heikoilla!

   Poista
 5. Eihän me ny kaveria jätetä! Sitä pitää surra sen aikaa, kun surettaa ja muistella.
  Vai on sulla väkkäräpylly, etkä sen vuaks sovi näytelmiin. Noh, ilosta on meno ilman näytelmiäkin.
  Tosiaan, ei Elviksen kopassa ollu mitään vikaa. Hyvin tuunattu ja pöyheekin se oli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa Elviksen kopassa oli semmoinen "mussutus-reuna". Mä imin sitä vähä niinku tuttia, ennen kuin nukahdin. Uudessa pedissä semmoista reunaa ei oo tullu...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!