lauantai 27. toukokuuta 2017

Jälkeen Elviksen

Emäntä: Elämä alkaa pikkuhiljaa asettumaan. Elvis on mennyt, pystyn jo kertomaan asiasta itkemättä ja hyväksymään sen. Nyt sitten pitäisi värkätä uusi banneri, uusi nimi blokille, pistää vanha arkistoon ja päivittää koko homma. Kunhan tässä kesäloma alkaa...

Hugo on ollut kyllä ihmeissään. Istuu oven edessä ja odottaa Elvistä tulevaksi. Hugo on myös nukkunut paljon. Koiran masennusta? Ja nyt näkee, miten paljon Hugo seurasi Elvistä ja miten toimi Elviksen ollessa suunnan näyttäjä. Esim. pallon heitto. Elvis toi aina pallon takaisin heittäjän jalkojen juureen. Hugo ei "älyä" tuoda palloa tarpeeksi lähelle. Nyt tajuan, että Elvishän sen pallon aina loppupeleissä toi heitettäväksi. Riippumatta siitä, kumpi pallon sai. (Elvis ryösti sen usein miten Hugolta). Viikonloppuna mökillä yritettiin kovasti opettaa Hugolle pallon tuontia. Aina se jäi pikkuisen vajaaksi. Mutta kyllä se siitä...

Mieheni sanoi, että Hugolle pitää ottaa kaveri. Saas nähdä. Itselläni ei ole vielä yhtään koirakuumetta. Pentukuumetta. Rescuekoirakuumetta. 

Hugo: Viikonloppuna oltiin mökillä. Myös yksi yö emännän kanssa ihan kahdestaan. Viikolla mä herätän isännän siinä klo 6.00, mutta mökillä annoin emännän nukkua niin pitkään kuin se halusi.


Mökillä oli sammakkoja. Niitäpä sitten metsästin, enkä pelännyt yhtään vettä.Ai mä vai... Sitten kuivateltiin auringossa. Huomaa emännän tyylikäs mökkikostyymi. Riemunkirjavat kolleket ja villasukat...


Nyt mä saan pitää emännän ihan kokonaan itelläni. Mä pidän sen mahasta kiinni, ettei se putoa.


P.S. Mulle on tullut vakava kilpailija. Emäntä on saanut jonkun lapsenlapsen... Se huokailee vaan kännykän ääressä ja ihailee jonkun pojankossin kuvia. Ja lässyttää mulle, että mun pitää sitten olla kiltti koira, kun mä nään sen kossin ekaa kertaa. Totta kai mä oon kiltti! Mä osaan mm. nuolla kaikkien pienten ihmisten nenät tosi hyvin!

14 kommenttia:

 1. Me ei kirjoteta mitään Elviksestä, ku se on kipee aihe... muistetaan kyl ikuisesti.
  Sähän oot hianon harrasteen löytäny, Hugo, sammakkopyynti. Huh huh, mahto kyl viäl olla kylmää vettä. Ai, teille on tullu lapsonen. Joo. Onnee! Jahkas hän kasvaa, niin pääset juakseen hänen kanssaan ja leikkiin kaikenlaisia hauskoja jutskia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se kossi ois sitten vähän viriämpi ku nää meidän vanhukset. Tosi juoksua tässä jo kaipaakin, kun ei oo ketään juoksukaveria... Vaikka voi siihen mennä vielä pari vuotta.

   Poista
 2. Hienoa Hugo, kun olet päässyt mökille touhuilemaan. Mekin oltiin eilen ja minäpoika sain kaivaa myyränkoloja oikein urakalla esille. Se olikin hauskaa hommaa, en ole ennen puuhaillut sellaista. Mökin piha on sellaisessa kunnossa, ettei haittaa pienet kaivuuhommat. Onnittelut sulle ja koko porukalle siitä pienestä ihmeestä! Siitä tuleekin sulle kiva kaveri. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyriä? Mä en oo koskaan kohdannut semmoista. Voiko niitä metsästää kuten sammakoita? Kaveri on kiva. Mutta pitää odotella vielä hetki, ennen kuin siitä on mulle vastusta.

   Poista
 3. Hyvä, että pidät Hugo Emännästä hyvää huolta! Ja annat nukkuakin. Se tekee varmasti Emännälle hyvää. Ja kyllä sinäkin opit palloa tuomaan! :)
  Onnea uudesta ihmisestä! Sellaiset lapsenlapset on tosi tärkeitä. Niin me on ainakin ymmärretty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Mua ei näköjään oo koulutettu tuomaan palloa. Mutta kait sekin homma pitää oppia. Jos meinaan haluan juosta sen perässä.

   Poista
 4. He, tuo mökkilookki näyttää ihan samalta kuin omani, kaikenkirjavaa :)
  Hyvin se Hugo siitä pikkuhiljaa oppii uusia asioita kun pitää olla pomona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä pääasia on rentous! Ja kyllä Hugo varmasti oppii uusia asioita!

   Poista
 5. Hugo tosiaan pääsee puhkeamaan lukkaan, kun on nyt talon "isäntänä". Elvistellen kyllä on ihan hyvä nimi blogille. Hugoillen olisi vähän nolo.. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kokeilumielessä tein uuden bannerin, että mitenkäs se nyt menikään... ? Tässä kunhan loma alkaa, niin perehdyn paremmin asiaan.

   Poista
 6. Onneksi teillä on Hugo, joka on lohtuna. Ihan tyhjä koti olisi totaalisen surullista.
  Nyt Hugo tietenkin odottaa Elvistä kotiin, mutta saattaa olla, että Hugo oppiikin nauttimaan ainoana koirana olemisesta.
  Minulla on sellainen aavistus, että jonain päivänä Hugolla on "pikkuveli" ja hän saa silloin astua Elviksen saappaisiin.♥

  VastaaPoista
 7. Onkaet se ikävä jokkaesella. Onneks sielä on se pikkuihminen <3 Semmoset on kuulema mukavija vaekken kyllä oo millonkaa nähnnä. On sulla Hugo nyt hommoo sen kansa. Kuhan vähä kasvaa ni pittää opettoo pallompelluuseen ja muuhun. Tuo äeppäs mökkikostyymi on niinku meejjän äetillä kotona :) Oekeen lämmin ja käätännöllinen kuulema koerahuushollissa.
  Mukavija mökkireessuja sinne ja jaksamista etteempäen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se mökkikostyymi meni heti likaiseksi, kun mää hypin välillä siellä lutakossa sammakkomehtällä ja välillä lämmittelin emännän mahan päällä.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!