sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Pikku muutoksia

Kuka huomaa eka, mikä muutos meidän plokin ulkoasussa on tapahtunut? Vinkki: me ollaan nyt molemmat siinä. Ja vastaus löytyy tämän kirjoituksen lopusta.

Muutoin me ollaan eleskelty ihan normi arkea. Ja ei ehkä enää kehtaa edes mainita, mutta ollaan ulkoiltu hyvin erilaisissa maastoissa ja etsitty ja löydetty niitä keokätköjä. Mutta täytyy todeta, että jos meidän emäntä ei keokätkeilis, niin meidän elämä olisi kyllä ankeaa. Kun emäntä ei ole yhtään kiinnostunut esim. akilitystä.


Iltaisin me aloitetaan aina hirmeet murinavetokisat, kun isäntäväki haluaa katsoa televisiota. Eilenkin isäntä yritti katsoa lätkää, mutta me muristiin niin isosti, ettei se kuullut yhtään mitään. Hih, hih.


Näistä vetokuvista näkee hyvin sen, että Hugo on vielä pienempi ja varmaan jääkin pienemmäksi, niin Hugon pitää turvautua "isompaan kitkaan". Eli Hugo vastustaa ja vetää lelkkua koko kehollaan, Elvikselle riittä pelkkä seisominen.


Ja vastaus kysymykseen: !tammelom äniis naallo em tyN .uttedhiav no avukiliiforP

12 kommenttia:

 1. On se niin mukavaa kun veljeksillä on seuraa toisistaan, mitä niistä lätkämatseista...murinavetokisat on paljon jännempää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ei ole isäntäväen paljoa tarvinnut palloa heitellä. Me hoidetaan nyt kisailut ihan ite!

   Poista
 2. Huomasin että ootta molemmat kuvassa. Ja äet ihastelloo teejjän lisäks tuota mattoo! On sittä kommee matto kommeilla poejjilla :) Vetokisat peettoo kyllä jiäkiekon. Varsinnii nuin mukavan kaverin kansa. Minnäe tykkeesin tuommosesta vuan äet on nii laeska ja huononäppinen ettee sen kansa oo siitä illoo. Pitäkeehän lystijä kuomat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on Prismasta. Se oli siellä alessa. Ehdoton vaatimus oli, että matto on jäykkä. Silloin se ei oo aina makkaralla, vaan kestää suorana pikku kisailutkin.

   Poista
 3. Komee on uus profiilikuva! Mun tarttis kans innostaa mamma tohon keokätköilyyn. Pääsisin määkin ihan uusille poluille ja paikoille visiteeraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, se keokätkeily on tosi hauskaa! Päsee todellakin uusille poluille ja saa takuuvarmasti liikuntaa. Eilenkin noustiin yhdelle kukkulalle. Sitte emäntä sanoi, että ollaan väärässä paikassa. Laskeuduttiin alas, eiku oltiinkin oikeassa paikassa eli noustiin taas ylös. Seuraavalle kätkölle mentäessä ehdittiin laskeutua alas, kunne emäntä huomasi, että suorin reitti seuraavalle kätkölle on kukkulan yli. Joten noustiin kolmannen kerran kukkulalle. Ja palatessa vielä neljännen kerran...

   Poista
 4. Kisa ku kisa, mut kyl teijän kisa on tärkeempi ja hauskempi ku lätkis. Ootte ylväitä poikia ja kuva on oiva panneriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli muuten lelkkuna jääkiekko. Ei kestänyt ku pari päivää. Emännän oppilaat toi sen sille. Se oli jonkun Sebastian Ahon kiekko. Se on kuulemma joku kuuluisa nuori pelaaja...

   Poista
 5. Kännystä en näe uutta panneria, mutta meno jatkuu ihan selvästi yhtä hyvänä kuin ennenkin! Eikös alfauroon kuulukin olla isompi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä alfauros selkeästi pitää täällä komentoa!

   Poista
 6. Mä huomasin tuon muutoksen. Hienoa, että olette kuvassa molemmat. Mulla kun ei ole kaveria, niin mä yritän saada aina tuon murinaleikin aikaan Jäbän kanssa illalla kun se haluaa katsoa telkkaria. Ellei se huomaa, mä laulan sille vähän ja johan huomaa. Kummallista, ettei viitsisi mun kanssa silloin leikkiä. Onneksi teillä on toisenne. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: ennen mullekin aina heitetiin palloa sisällä ja olin isännän kanssa vetoleikkiä. Nyt palloa tarvii heittää vain mökillä.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!