perjantai 11. joulukuuta 2015

Pissahomma

Meillä siivotaan. Kun on joulu tulossa. Kaikki pistettiin taas pesuun. Meidän petivaatteet haisevat kuulemma koiran kus.. eiku pissalle. Aina päivisin me raahataan meidän iso tyynypeti milloin minnekin ja pääraahaaja merkkaa sen sitten sitten voittajan merkillä eli pissalla.


Se on siis tuo tyyny joka näkyy Hugon takana divaanin alla. Me on syöty siitä vetoketju ihan mäsäksi, joten emäntä ompelee sen aina kiinni ja ratkaisee auki, kun se pitää pestä.

Nyt meillä ei ole makuupaikkana kuin vaivainen vessan matto...Milloin muuten alkaa se kinkun paisto? Se on parasta tässä joulun odotuksessa.

8 kommenttia:

 1. Byhyy! Tommonen vaivainen, karhea matto nukkupaikkana! Ei ihme että sängyssä on ruuhkaa aamuisin..! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kauheeta. Onneksi saatiin tyynypeti takaisin. Se tuoksuu ihan kummalle. Emäntä sanoo, että se tuoksu on puhtaus...

   Poista
 2. Kuulkaas pojat, me annetaan teille ny Isojen Poikien neuvo, meinaan ei kannata merkkailla, sillä siitä voi olla seurauksena, pahimmassa tapauksessa, "kulkusten" menetys, vaikka joulu onkin jo ovella ja kulkusten tulis helkkää heleästi.

  Terkuin 2 konsulenttia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän emäntä päätti pitkäpinnaisena katsoa vielä jonkin aikaa. Jos merkkailu ei lopu (ts. Hugon merkkailu), niin sitten ei tiedä mitä tapahtuu...

   Poista
 3. Sanon sammoo ku eelliset kamut! Nuin siinä voepi käävvä.Kannattaa vähä olla varuillaan tekemissiisä kansa.
  Naesimmeesillä on aena ne jooluvoohakat. Pittää siivota ja pestä jokapaekka.Alakaa tuo jo valtaatuva tiälläe.Koetettaan kestee. Äkkijähän se onneks ohi männöö:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emännän mukaan meillä tahtoo nuo siivousvälit venyä. Näillä siivouksilla mennäänkin pitkään!

   Poista
 4. Vai tuollaisia hommia te päivisin siellä touhuatte! Se on helppoa kun on yksin, niin ei tarvitse olla kunkkuna kenellekään. Ei tule siis tahrittua myöskään paikkoja sisällä. Sitä kinkun paistoa minäkin täällä jo odottelen, mutta kuulin, että siihen on vielä viikko. Hyvin te muuten mahdutte tuollekin matolle. t.Eka

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!