lauantai 26. joulukuuta 2015

Joulunpyhät

Kylläpä näitä joulunpyhiä riittää. Ja joka päivä on erilainen keli. Koskaan ei voi tietää, millaista huomenna on. Pikkupakkasta, vesisadetta ja vesikeliä, lumituiskua.

Meidän joulu meni ihan normaalisti. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Hugo piti kyllä huolen siitä, että saa osansa joulukinkusta. Hugon joulu onkin kulunut pääosin ihmisten sylissä istuen.


Emännä tytärkin tuli sieltä Epsanjasta ja Hugo pääsi istumaan omalle tutulle paikalleen.


Ja saatinhan me joululahjakin. Kolmen pallon setti. Yksi pallo vinkuu, toinen on tehty kierrätysmateriaalista ja kolmas hohtaa pimeässä. Vähän me jo niitä Tyrnävällä testattiin. Jouluaattona leikit jäi lyhyeen, kun ne pallot löysi aina tiensä sohvan alle.


10 kommenttia:

 1. On se hyvä, että olette huolehtineet tuosta kinkun saannista. Sitä olen minäkin syönyt kyllä vatsan täyteen. Mä sain joulupukilta ketun ja hirven sekä herkkuja, joten riehunta lelujen kanssa jatkuu. Mukavia välipäiviä toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saadaan nykyisin vain semmoisia lelkkuja, joiden ehkä pitää kestää ainakin muutama päivä. Ketut ja hirvet kuulostaa kivoilta, mutta meidän hampaissa ja vetoleikeissä heikoilta. Pidä niistä huolta Eka!

   Poista
  2. Nuo ovat aivan mahtavia pehmoja ja kestävät kovaa vetoa ja riehumista. Äippä on hankkinut ne IKEAsta. Ovat kotona nauraneet, että ruotsalaiset lapset ovat vahvempia kuin suomalaiset koirat, sillä ne kestävät paremmin kuin koiranlelut. Eikä niitä tarvitse tappaa, kun ne ei vingu. Hirveltä tosin aukesi sauma, mutta se on helppo korjata. t. Eka

   Poista
  3. Mekin ollaan kuultu IKEAn kestävistä lasten/koirien leluista. Meidän lähin Ikea on Haaparannan puolella. Nyt siellä on vähän vaikeampi käydä, koska rajalla on tarkempaa. Nimittäin laki on semmoinen, että koiran voi kyllä viedä Ruotsin puolelle, mutta jonkun rokotuksen takia sitä ei voi tuoda takaisin Suomeen kuin vasta karanteenin jälkeen. Joten ei viitsi jättää koiria pitkäksi päivää yksin kotiin ja ei viitsi ottaa sitä riskiä, että jäisi rajalla "kiinni".

   Poista
 2. Niimpä. Siä on ku naesen mielj. Muuttuu vähämpiästä :)Sylit on parasta joolunahhii. Ja tietenniihhän ne herkut ja lelut on mukavija.Teellä tulloo hyvät pelit nuihen uusiin palloen kansa kahelleen :)Ilosta viikollopun jatkoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mukavaa oli Tyrnävällä. Elvis johti koko ajan, mutta kyllä Hugokin sai välillä pallon haltuunsa.

   Poista
 3. Jep, hyvä pallosatsi, meil on tommosia pakkauksia kaks. Noi pallot viheltää, ku niitä heittää. Ootteko huamanneet? Sylissä on mukava jökötellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, me luultiin, että vaan yksi viheltää. Emännän heittokäsi on aika heikko ja me vaan juostiin kilpaa ajaen toinen toista takaa. Pitääpä pistää isäntä heittämään. Hyviä palloja olivat!

   Poista
 4. Mukavan leppoisa joulu teilläkin ollut, herkkuja ja sylissä istumista sekä lahjoja, siinähän sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tänään päästiin sitten pitkälle lenkurallekin! Pakkasta oli semmoiset -8°C, mutta ei se menoa haitannut.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!