perjantai 27. marraskuuta 2015

Jotain uutta?

Huomaatteko mitään uutta meidän kuvissa?


Meidän emäntä osti itsellensä etukäteisjoululahjaksi järkkärikameran. Käytetyn tosin. Kun ensin pitää harjoitella. Me onkin jouduttu olemaan mannekiineinä koko ilta. Salaman käyttöä ei vielä harjoiteltu.


Kolme putkea ja kaikkea... Jospa se plokin tasokin tästä nousisi...

10 kommenttia:

 1. Oho! Nyt on Pojista upeita kuvia, vaikkei niissä aikasemmissikaan otoksissa mitään vikaa ollu, mut äippä totes, että kyl monipualisella kameralla on mukava napsia kuvia, läheltä ja kaukaa. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kysytään vaan, että ollaanko me muka tehty joku mallisopimus? Ruokapalkalla joutuu poseeraan...

   Poista
 2. Tosi hyvä tilannekuva tuo alimmainen :)

  VastaaPoista
 3. Ee oo ollunna plokin tasossa mittää vikkoo. Vuan ohan se hyvällä kameralla mukavampi kuvija ottoo. Paetsi meejjän äetin joka ee älyvväes siitä mittää. Hyvä kuva tuo alimmaenen,kumpiko voetti kilivavveon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollan kilivanveossa ja melkein yhtä vahvoja. Hugolla on tassut matolla, Elviksella liukkaalla lattialla. Hugo on tuossa tilanteessa voitolla.

   Poista
 4. Kuvat ovat vallan mainioita ja mallit vielä parempia! Salamattomat värit toimii niin tähän kaamosaikaan.. Onko tuo vetolelu muuten tuttu? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vetolelu on viime vuotisen joulupukin tuoma :) Sinun antaman rinkulan Hugo repi riekaleiksi ja "luusta" Hugo nyppii palasia ja syö ne, joten luu on vähän aikaa piilossa.

   Poista
 5. Kyllä teidän nyt kelpaa, kun hienolla kameralla teitä kuvataan. Meillä on äipällä vaan sellainen tavallinen pokkari ja useinhan se kuvaa mua ulkona kännykällä. Eikä ne ole laatukuvia ne.....Odottelen täällä taas uusia hienoja kuvia teistä pojat! t. Eka

  VastaaPoista
 6. Vai pitäis tasoa nostaa? Ihan kattoon menee, jos se vielä paremmaksi muuttuu.
  Ihan hienoja kuvia on emäntä ilman järkkäriäkin saanut aikaiseksi, johtuen tietenkin erinomaisen komeista koirista...

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!