sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Talviaika

Meillä meni talviaikaan siirtyminen hienosti. Kun me normaalisti herätään siinä kuuden pintaan, niin tänään me sitten herättiin seitsemältä. Eli talviaikaan kuudelta. Piis ohv keik. Kyllähän me kuultiin, kun isäntäväki jutteli illalla kellojen siirtämisestä.

Emäntä sen sijaan nukkui tuonne lähemmäs yhtätoista, vai pitäiskö sanoa kymmentä. Isäntäväellä oli viime viikko lomaa ja meillä oli niin kamalasti hommaa, että emäntä ei ehtinyt nukkua kuin kerran päiväunet koko viikon aikana. Ei kyllä mekään paljoa nukuttu.Me on ravattu ympäri maakuntaa ettimässä niitä keokätköjä. Ihan mukavaa se oli. Ilmatkin oli mukavia. Käytiin ainaskin kolmella luontopolulla, parilla lintutornilla ja yhdellä säähavaintoasemalla. Saaliina oli 26 uutta keokätköä. Ihan kamalastihan se ei emännän mielestä ole, mutta kun nuo kätköt oli aina semmoisen kävelymatkan päässä, niin kyllä siihen aikaa meni. Nuo yläpuoleiset kuvat ovat Kiimingistä. Emännän mielestä mahtava sumu, ihanan tuoksu ja ainaskin miljoona eri vihreän sävyä.

Sitten me ollaan tietenkin palloteltu. Elvis vie pallon aina isäntäväelle heitettäväksi. Hugo (jos onnistuu saamaan pallon) menee härnäämään Elvistä (ja menettää pallon).
Hugo: Mulla ois nyt tämä pallo!
Elvis: Ei oo kauan. Kato mä otan sen sulta tämmöisellä alakierteellä pois. Sulla kun nuo leukalihakset ei oo vielä kehittyneet! (Alimmassa kuvassa Hugo vasemmalla, Elvis oikealla)


Ja tämä kuva tähän, koska Hugokin seisoo jo kuin aikuinen koira. Tuo etualan pömpeli on muuten savustuspönttö.

6 kommenttia:

 1. Eepä teetä ennee toesistannu erota,ootta kuvissa aenahhii nii samannäkösijä. Minnäe heräsin puolj seehtemältä tänäuamuna. Eli sehä oes ollunna puolj kaheksalta eelistä aekoo.
  Varsin mänövä lomaviikko teellä ollunna. Vuan niihhän sitä pittäähhii. Kerkijjää sitä sittä arkena kotona olleilla.
  Ja pallopelithän neon kansa niitä huppuhommija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup! paljon oltiin ulkona, eikä takkia vielä tarvinnut. Nythän tuo taitaa jo pakkaselle mennä.

   Poista
 2. Hienoja kangas-maisemia, varmaan kiva siellä lenkkeillä ja lomailla :)
  Palloleikit toimii aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on hyvä samoilla metsässä, kun ei ole hyttysiä taikka pelkoa käärmeistä. Ja pallopelit on best!

   Poista
 3. Hyvin meni meilläkin tuo kellonsiirtely. Ei tuntunu missään. Mä olen jo oppinut kun leikin Jäbän kanssa lelun heittoleikkiä, että annan taistelun jälkeen sille lelun ja juoksen jo valmiiksi käytävän päähän odottamaan, että Jäbä heittää sen mulle. Upeita lenkkeilymaisemia! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Elviksen kanssa vähän sama juttu. Mutta sittenpä joskus juksautetaan koiria ja heitetäänkin pallo ihan eri suuntaan!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!