lauantai 17. lokakuuta 2015

Koirapuistoilua

Elvis ja Hugo: Me päästiin pitkästä aikaa koirapuistoon! Syy meidän harvalukuiseen puistoiluun on siinä, että Elvis ei osaa oikein käyttäytyä siellä. Ja ei kyllä näköjään Hugokaan...

Meidän emäntä kuuluu veispuukissa semmoiseen Oulun koirapuistot -ryhmään. Siellä yksi 9kk ikäinen cotton-poika kyseli seuraa meidän lähipuistoon. No, mikäs siinä, ajatteli meidän emäntä, kun tuo rymistelyseuraa kaipaava oli kans poika.Meidän mielestä Vili näytti ihan lumipallolta. Mutta rymistelysession jälkeen Vili näytti ihan ruskealta lumipallolta. Sen emännältä ei mene kuulemma KUIN tunti Vilin turkin putsaamisen puistoreissun jälkeen. Meidän turkki harjataan EHKÄ kerran viikossa... maksimissaan 2 minuuttia...

Mutta joo, meistä kummastaakaan ei oo puistokoiriksi. Tai ainakin sitä pitää opetella kovasti. Jos Elvis on normaalisti kova tyttöjen perään, niin oli se kovasti Vilinkin perään. Vaikka se on poika. Ja Hugo räksytti tahtia vieressä. Elvistä varmaankin hämäsi se, että Vili oli tasavertainen painikumppani, kun kotona Hugo häviää vielä aina.


Tässä sitä toimintaa... Elvis yritää äijäillä ja Hugo räksyttää
Mutta loppupeleissä meillä oli silti mukavaa. Niin mukavaa, että kotimatkalla Elvis pisti jarrut päälle.10 kommenttia:

 1. Kyllä kaete sitä männöö jarrut piälle ku nuin mukavasta paekasta poekkeen jootuu :) Niihhän seon että justiisa ku on mukavinta ni pittää lähtee. Ihan käypi siäliks tuon lumjpallon omistajata...on sillä homma suaha puhtaaks tuommosta turkkija.
  Kyllä piäsöö meejjän emännät helepolla meejjän turkkiin kansa :) Minen oo millonkaa piässynnä koerapuistoon. Ja luulempa etten piäsekkää. Ku suattas kuulema käävvä nii etten ossoes käättäätyvä.
  Mukavata viikolloppuva teelle kuomat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lumipallon omistajalla menee paljon aikaa turkin hoitoon, niin varmalla se on osannut varautua siihen. Niinku meidän emäntä siihen, että me ollaan semmoisia vilkkaita poikia eikä paljon lepohetkiä päivään mahdu. Ja voi mahoton, jos omistais afgaanin... nehän kulkee pipo päässä ettei niiden korvakarvat mee takkuun.... Mutta Hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Haha hauskan näköiset juntturat Elviksellä !! :)
  Voin kuvitella mikä meno siellä on ollut kun kolme vilkasta poikaa kisailee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kun me kisaillaan kahdestaan, niin silloin juostaan. Kun mukana on joku muu, niin silloin painitaan!

   Poista
 3. Mä olen vähän tuollainen samanlainen koirapuistossa. En viihdy siellä. Joko mä yritän itse pomottaa tai sitten mua pomotetaan ja siitä en kyllä pidä. Käyn välillä aidanvieressä katsomassa, mutta kun äippä yrittää portille, niin käännyn kannoillani. Ei se ole tällaisen "peräkammarin koiran" paikka. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Johtuu ehkä myös siitä, että kun me ollaan aika pienikokoisia. Ja tuossa meidän lähipuistossa ei ole pienten koirien puolta erikseen. Niin me ei olla käyty siellä kovinkaan usein ja ei olla siileen totuttu siihen meininkiin.

   Poista
 4. Elvis on The King ja tietää sen! Pikkuveikka vaan ottaa oppia toisesta. ;) Eiku lisää reeniä kehiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo: Mäpä osaan jo nylpyttää tyynyn kanssa .....

   Poista
 5. HUUGO!!! Tai siis tuleeko kotiväeltä sanomista pikkutyynyhuveistasi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tyynyt otetaan päiväksi pois... ja pestään aivan liian usein.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!