lauantai 19. syyskuuta 2015

Mustasukkainen sylipoika

Hugo kertoo: Mä oon oikea sylipoika. Mä tuppaudun aina ja kaikkialla kaikkien syliin. Olipa sitten kyse isäntäväen työn teosta, ruokailusta tai tv:n kattelusta. Ja mummun syliin mä vasta hypinkin. Ja sitten mä työnnän mun nenäni ihan kiinni isäntäväen kasvoihin.

Saanko nuolaista kameraa?
Tänä viikoloppuna isäntäväellä on pitkästä aikaa ihan rauhaisa viikonloppu. Niinpä me kaikki kellittiin sängyllä. Paitsi minä en. Pakkohan sitä on vähän Elviksen kanssa painia. Mä jään toistaiseksi aina alakynteen.
Ja sitten mä oon kuulemma hirmeen mustasukkainen Elvikselle. Aina kun mä nään, että Elvistä rapsutellaan, mä hyökkään siihen väliin myös rapsuteltavaksi. Vaikka mä jo nukkuisin mun omassa pedissä ja nään Elvistä rapsuteltavan, niin mäkin menen rapsuteltavaksi ja tönin Elviksen pois. Ja vaikka emäntä rapsuttelisi Elvistä oikealla kädellä ja mua vasemmalla, mä meen sinne oikean käden puolelle ja valtaan sen oikean kädenkin itelleni.


Viime viikonloppuna olisi ollut mun sisarustapaaminen. Mutta meillä oli semmoinen "vorse majoor" -tyyppinen juttu ja ei valitettavasti päästy. Onneksi mun kasvattaja Vesa lähetti meille siitä kuvia. Siellä oli siis paikalla mun siskot Peppi ja Indy. Ja tietenkin Maya emo. Indy näyttää kyllä tosi komealta, niin kuin me kaikki!  :)


10 kommenttia:

 1. Eekö vuan oo sylissä mukavata olla!? Mulla on sama harrastus :) Missä vuan niän että joku istuu ni minnoon sylissä.
  Se vuan pittää puolesa pittee nuissa ruaputushommissahhii. Vaekka teellä varmaa on palavelusväkj kyllä tasapuolista teejjän kansa.
  Minnäe mään hyvin sypäkästi välliin jos niän että äet männöö istummaan liijja lähellä nuorta emäntee. Ku mulla on vuan siihe yksinoekeos :)
  Teellä taes tulla sitä vettä melekolaella eelissäpäevänä...joovvuittako lenkillä mahhoo kastelemmaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vettä tuli taivaan täydeltä ja kesän ensimmäinen kunnon ukonilma. Mutta onneksi vesisade hellitti iltapäivällä, kun isäntäväki tuli töistä kottiin.

   Poista
 2. Tuo veljesten paini on varmaan rapsutusten jälkeen parasta ! :)
  Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paini on parasta ja varsinkin Hugon mielestä, joka on aina haastamassa häviöstä huolimatta Elvistä painiin.

   Poista
 3. Huuko taitaa olla teiniuhmaiässä tyyliin:minä, Minä, MINÄ..! Pidä puolesi esikoisena Elvis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuko ei jää kakkoseksi, se on ollut selvää ekasta päivästä lähtien! Mutta Elvis tietää asemansa talon vahvimpana.

   Poista
 4. Hugo ja Tuisku on sitten kovasti samiksia eli sylipoikia. Äippä kyl tykkää lulluttaa Tuiskuu, vauvvaa. Veljespainit sängyssä on parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljespainit missä vain ovat parhautta! Ja Hugo rakastaa samoin lulluttelua <3

   Poista
 5. Kyllä tuo rapsuttelu on ihan parasta! Sylissä mä en tykkää olla, mutta jos äippä on jo ehtinyt sänkyyn ja joku yrittää mennä sen viereen, niin mä juoksen vauhdilla äipän vatsan päälle makaamaan ja murisen muut pois. Mun äippä! Sama jos se yrittää lötkötellä patjalla mun ihmisveikan kanssa niin mä menen heti siihen väliin ja pudotan veikan pois patjalta. Eli meille lienee turha hankkia toista koiraa.....Mukavaa syksyä teille! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo: Emännän vatsan päällä köllöttely on parasta!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!