tiistai 22. syyskuuta 2015

Etikkaa ja...

Hugo: ...valkopippuria. Ehkä mä taas vähän söin emännän divaanin etukulmaa... No, emäntä marinoi sen noin yhdellä desilitralla etikkaa ja kuorrutti koko komeuden valkopippurilla. Pitäis kuulemma pitää mut loitolla.Ja kih hih, nyt meidän koko huusholli tuoksuu etikalle :)

Elvis: ...aamuyön unia. Me hiippaillaan aina aamuyöstä isäntäväen sänkyyn. Mä syvemmälle ja Hugo tietenkin jää rötköttämään siihen koko leveydeltään. Mä katos arvostan lämpöä.
12 kommenttia:

 1. Niin viattoman näköisiä, ei voi olla vihainen yhdestä divaanista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuulemma tuo divaani niinku just tehty meidän emännän selälle. Että jos noidannuoli vaivaa, niin siinä kuulemma paranee. Eli sen pitäisi kestää vielä vuosia...

   Poista
 2. Viattoman näköisiä olivat meidänkin pojat kun yhtenä päivänä töistä tullessa oli nojatuoli tuunattu tekemällä siihen muutamia reikiä ja repimällä täytteitä ulos. Suurin syyllinen oli Pontus juniori, mutta ei se Pojukaan varmaan ihan syytön ollut, kun iloisena minut nähdessään nappasi suun täydeltä tuolin täytettä ja juoksi karkuun. Pitääpä kokeilla tuota etikkaa meidän jyrsijäongelmaan, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ei olla divaaniin koskettu. Ehkä se valkopippuri tuoksuu niin pahalle.

   Poista
 3. Ööö...voen sannoo ettee meellä aenakkaa se etikka eistännä paljookaa. Ku minä taesin nakrittoo pentuna ovempielijä meellä tiälä.
  Sinappijahhii kokkeeltiin. Sen minä nuolin ensin poekkeen ja sittä työstin niitä ovempielijä :)
  Jospa tuota et nyt Hugo ennee tuon etikan jäläkeen tuota söes. Maestuu se toemperrää pahalle. Ja aevastuttaa pitkään. Kokemuksesta sanon. Ja kielj siinä kipennöö kansa ku on nii kirpakkata se etikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa edellisessä kommentissa vastattiin, niin varmaan yhdistelmä etikka ja valkopippuri on koiran kuin koiran mielestä kaamea yhdistelmä.

   Poista
 4. Voi sua Hugo! Annahan nyt sen emännän divaanin olla. Ties mitä ne seuraavaksi keksivät. Laittavat pian sulle jotain pahaa tuoksua ja makua suoraan suuhun. Mä muuten lepäilen sängyssä juuri tuolla tavalla kuin sinäkin. Olen niin kuumaverinen tapaus, etten tykkää olla peittojen alla. Ja jos mä joskus yritän sitä, niin yleensä menee pieleen ja olen pussilakanan sisässä. Siellä on vähän hankalaa.....t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt karvanlähtöaika ja emäntä ei tykkää yhtään, kun lakanat on täynnä pientä tikkukarvaa...

   Poista
 5. Mmm.. Marinoitua divaaninkulmaa.. Nams! Maustamisessa tosin taitaa olla toivomisen varaa.. T: Johdot muinoin sitruunamehulla ja tabascolla valelleena ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä sai just työkaverilta vinkin, että sitruunamehu toimii etikkaa paremmin. Että sitä sitten odotellessa...

   Poista
 6. Ne on noi DIY-tuunaukset nykyään muotia, se on hyvä olla harrastuksia!

  Ihanat suloiset rötköttäjät <3

  VastaaPoista
 7. Jos ton nakertamisen teki kuiteskin se naapurin Musti... ;D

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!