maanantai 22. kesäkuuta 2015

Soon kesä!

... ainakin tämän päivän. Huomenna taas kuulemma viilenee. Juhannus oli ja meni. Me oltiin mökillä ja juostiin hirmeesti. Emäntä ei ottanut yhtään valokuvaa ja nettihän siellä ei toimi. Tai toimii se, mutta yhtä hitaasti kuin Iivarilla. Emäntä väittää, että vielä vieläkin hitaammin. Ei näy näytöllä nelijää keetä, joskus vilahtaa kolome keetä tai sitte vain vilkkuu jotain kirjaimia.Tänään päästiin Nallikariin. Ei kuitenkaan hiekkarannalle, kun sinne ei saa viedä koiria. Emäntä nimittäin ratkaisi yhden keokätkömysteerin, semmoisen, jonka on kolmen vuoden aikana ratkaissut vain 25 henkilöä ennen sitä. Sehän riemastui tapauksesta niin, että meidän piti lähteä lokkaamaan se kätkö heti. Se oli siellä Nallikarissa päin.

Siellä oli pusikossa kamalasti sääskiä, joten tuossa rannalla oli ihan mukava istuskella. Vähän me oltais haluttu kahlaamaan, mutta nyt ei päästy. Jotkut tiukkapipot ei kuulemma tykkää. Mutta tämmöistä tavallista meille nyt kuuluu, tämmöistä koiranelämää.

8 kommenttia:

 1. Kyä toi teijän äipän keokätkeilyharraste johtaa teijätkin kaikkiin käheisiin paikkoihin. Nallikari! Onneks ette jääneet ku nallit kalliolle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khih hih... Onneksi siellä ei oo kalliota. Tosin oltais voitu jäädä ku nallit aallonmurtajalle :)

   Poista
 2. Taitaa nyt poikia nukuttaa kun on monta päivää mökkeilty ja seikkailtu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Me nukutaan kaikki ja paljon, koska ulkona sataa nyt vettä. Ei hotsituta mikään....

   Poista
 3. Kylläpä ootta mukavassa paekassa käännä :) Harmi ku ee sielä sua koerat oleksija hiekkarannalla. Oes sielä ollunna lysti varmaa vähä kaevella.
  Meleko tyytyvväesen näkösijä kaverija näkkyy kuvissa olovan. Että hyvvee koeranelämätä sielä toellaannii elellään :)
  On teellä viksu äeppä ku tuommosen kätkön lööti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tänne Ouluun on suunniteilla ikioma uimaranta koirille. Ja kyllä me joskus käydään tuossa Oulujoessa uimassa, kun tässä kohti ei oo mitään virallista uimarantaa. Niin ei kellään oo mitään sanomista.

   Poista
 4. Se kesä tuli tiistaiksi tänne etelään, mutta sateita jälleen odotellessa..
  Näkyy muuten olevan DeLUXE -koiranelämää! On komiat maisemat ja lempikainalo! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllähän meillä on mukavat oltavat, täytyy myöntää... :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!