tiistai 8. lokakuuta 2013

Ryhmäkuva

Tässä vielä yhteiskuva meistä kaikista sunnuntaina. Paikka oli Haukiputaan Annalankangas, jossa kuivaa kangasmaastoa riitti. Ja kuvanhan voi klikata isommaksi.

Vasemmalta: Sohvi, Elmo, Oiva, Otto, MINÄ, Bertta, Hiro, Pontus, Wilma, Ötti (Earl, Ööl), Kale (Kalevi), Iivi-staffi (Evie) ja Maya.Sohvi ja Otto on sisaruksia, Otto on niin pieni, mutta heti se iski silmänsä joukon söpöimpään tyttöön eli Berttaan. Bertta ja Maya on siskoksia. Ja siis minä ja Elmo ollaan veljeksiä. Me ollaan tyttöjen kanssa samasta Niittyheinän kennelistä Torniosta. Hiro ja Wilma on kans sisaruksia. Ötti ja Iivi on muuttanut tänne Suomeen ihan Amerikasta. Siksi niiden hienot nimet on muuntuneet suomalaisiksi. Ne joutui kuulemma lentämään hurjan pitkän matkan. Niiden emäntä oli ollut ihan hermona koko lentomatkan, mutta Ötti ja Iivi eivät olleet matkasta moksiskaan. Ja Oiva on Slovakiasta.

Lenkura meni tosi hienosti. Me kaikki juostiin yhtenä laumana eikä kukaan edes yrittänyt karata. Yksi lenkkeilijä tuli vastaan ja silloin meidät kytkettiin hihnoihin. Olisi nimittäin voinut sattua, että tuo lenkkeilijä olisi voinut saada ikuisen koirakammon 12 bostonin ja yhden staffin rynnätessä iloisesti häntä vastaan. Sillä kukaanhan meistä ei halua kenellekään mitään pahaa, mutta uusiin ihmisiin pitää tutustua hyppimällä...
2 kommenttia:

 1. Oi, mikä possukkapotretti.

  Kuvaa on tosiaan suurennettu ja tuijoteltu simmut sirrillään. Mitenkäs, onko Bostoneja eri tyyppejä, kun olen huomaavinani että Kale (uros, oletan?) on matalampaa ja ns. tiiviimpää mallia. Vai huijaako kenties kuvakulma... ;)

  The Elvis kyllä posettaa ihan kympillä..! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, bostoneita on joka lähtöön. Itsekin oppii vähitellen erottamaan ns. hyvänmalliset koirat. Mutta rakkaalla lemmikillä ei ole ulkonäkö ensimmäisenä mielessä. Itse olen iloinen, että Elviksestä on kasvanut hyväkroppainen, ihan sen innoittaman lähdin näyttelyharrastukseenkin mukaan. Edellisen koiran kohdalla en edes harkinnut/uskaltanut. Nytkin siis muiden painostuksesta "Käytä nyt, kyllä se hyvin pärjää..."

   Totta, Kale on lähes kaulaton. Ja Otto jäänyt ihan miniksi. Otto oli tosi söpö, kasvot muistuttivat ihan kissan kasvoja. Maya ja Bertta ovat myös menestyneet näyttelyissä. Mayalle suunnitellaan pentujakin.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!