sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Kesäkuvia ja konmaritusta

Moro taas kaikille. Me ollaan oltu linjoilta niin kauan pois, että emäntä unohti, miten tänne kirjaudutaan... Onneksi salasanat löytyi ja me saatiin se kommentointikin jälleen onnistumaan. Eli selaimen vaihtaminen auttoi. Kiitos vinkistä!

Meidän elämä alkaa pikkuhiljaa palautumaan uomilleen. Me ollaan nyt semmoinen tiivis kolmikko. Kesä meni tosi sukkelaan. Me matkailtiin paljon.

Puolangalla (keokätköilemässä tietenkin 😊)Tämä oli sellainen virtuaalikohde "Pororajan aita". Aita on tehty opiskelijatyönä moottorisahalla veistäen.

Sitte me käytiin Laihialla.


Nuukuusmuseo. Ei raaskittu käydä sisällä. Emännän mielestä kahvikin oli laihialaisittain laihaa ja pulla liian pieni...

Ylläksellä.


Windy Peak, Vito ei joutanut poseeraamaan.

Äkäslompolossa.


Jounin kaupan pihalla, maailman suurin poro.

Ja mökillä tietty.
Iso susi ja pikku susi. (Ei ole emännän ottama kuva, mutta siitä muutaman kilometrin päästä)

Mökin lähellä on kierrellyt pari pantasutta. Yksihän me nähtiinkin viime syksynä. Ne kuuluu semmoiseen Palosaaren laumaan jonka liikkeitä pystyy seuraamaan riistakeskuksen sivuilta. Emännän serkku pääsee ajokoiran gps-laitteella susien taajuksille ja yksi susi oli mennyt ihan siitä meidän mökin takaa. Niinpä emäntä kutsuu meidät aina hyvissä ajoin sisälle. Yhtenä iltana Hugo oli hirmuisen levoton ja ei mennyt ulos. Aamulla oli sitten kakka toisen makuuhuoneen lattialla. Ja semmoista ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut. Hugo varmaan haistoi jotain...

Sitten sitä konmaritusta. Emäntä on siivonnut kaappeja oikein tosissaan. Ja ihmettelee, että mistä sitä tavaraa kertyy. Tämä emännän pojan nalle löytyi yhden kaapin nurkasta. Se haisi pahalle ja sen saa kuulemma heittää pois. Vitosta se oli kumminkin vihollinen, jolle piti murista ainakin puoli tuntia.


10 kommenttia:

 1. Mukavaa, pojat ja teijän äippä, ku ootte taas linjoilla!
  Oottepa kierrelleet ja kätköilleet oikeen hualella. Meijän äippä ei oo ettinny ku viitisen kätköö koko kesänä. Laiskamato.
  Mut hei, toi Susi Hukkanen ei kyl oo gaumeen rattosaa seuraa, mut kai niitten kanssa vaan täytyy yrittää pärjätä. Meil oli pihalla supikoira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, me nähtiinkin se supikoira teidän plokista. Syökö ne pikkukoiria? Mutta te varmaan kolmestaan olette niin ärhäköitä, että supikoira lähtee lipettiin ja liukkaasti!

   Poista
 2. Mukavaa jälleen lukea kuulumisia, kivoja reissuja olette päässeet tekemään. Toimeliasta syksyä vaan ja uusia postauksia odotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutta postausta tulee, kunhan saataisiin ensin vähän onnistuneita kuvia kehiin! Kiva, että luet meidän plokia!

   Poista
 3. Ompa mukavata kuulla teestä pitkästä aekoo! Varsin toemelijas kesä tuntuu olleen teellä sielä. Vuan niihhän ne sannoo että matkaelu avartaa. Ja hienoja paekkoja ootta kierrellynnä.
  Nuo suen ruojat on sittä jokapaekassa! Ja sittä sannoovat etton niitä muka vähä tässä muassa. Liikoo minummielestä. Vuan pittää vuan koettoo toemeen tulla.
  Mukavata syksyjjatkoo teelle sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me enää uskalleta (lue emäntä) olla mökillä yötä. Pimeys tulee niin aikaisin ja mökillä on ulkovessa... Meillähän ulkovessa on aina, mutta emäntä ei uskalla pimeässä hipsiä sinne omaansa.

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin piireihin, hih :)
  Kivalta näyttää teidän kotimaanmatkailu, reippaita olette.
  p.s. varokaa niitä susia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susien kanssa ei ole leikkimistä. Joskus kauan sitten ensimmäisiä pantasusia oli meidän papan metsässä. Pappa kierteli siellä ja näki susien pyytämän hirven raadon... Mehän oltaisiin sudelle vain pelkkä alkupala.

   Poista
 5. Vau, tehän olette kierrelleet vaikka ja missä! :) Tuo susiasia on vähän huolestuttavan kuuloinen, mutta pysykää vain yöt sisällä mökissä, niin etteköhän te hyvin pärjäile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä emäntäkin luulee, että ei ne sudet ihan terassille tule, mutta varovaisia ollaan.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!