lauantai 11. toukokuuta 2019

Yksinhuoltaja

No niinhän siinä kävi, mitä me on pelätty koko talvi ja kevät. Meidän isäntä nukkui pois. Emäntä sanoo, että hän kattelee tuolta pilven reunalta meidän puuhia.

Pitkän sairaalajakson aikana me on silti yritetty pitää rutiineista kiinni. Käytiin emännän kanssa perinteisellä mökin kevätkatsastus reissulla huhtikuun alussa.
Jää kesti vielä meitä, mutta emäntä ei tohtinut jäälle astua.

Sitte me on källäilty kaupungilla ja saatu mukavia kommentteja. Paitsi kerran, kun emäntä oli ihan mietteissään ja Vito nosti jalkaa kukkapurkille. Silloin joku sanoi isoon ääneen "tuon jos tekis ihminen, niin sakkoja tulisi...". No, emännällä oli ajatukset ihan muualla.


Sitte meidän vakkarilenkille on ilmestynyt kaupungin tarjoamia kakkapussi telineitä. Aina me siitä pari pussia otetaan mukaan, kun eihän se hätä just siihen telineen kohdalle satu.


Ouluhan on Kauko Röyhkän keksimän sloganin mukaan "Paska kaupunni" ja pussitkin on nimetty sen mukaan.

Mutta nyt meidän elämässä alkaa siis uusi jakso. Me yritetään olla ahkerampia plokkaajia. Varppina ollaankin, koska onhan tämä mukava seurustelutapa.


5 kommenttia:

 1. Lämmin osanottomme suureen suruunne! Välillä on teitä mietittykin, että kuinka teillä menee, kun ei ole pitkään aikaan kuulunut. Olikin sitten näin murheellisia uutisia teillä. :(
  Nyt vain tassuttelette pienin askelin päivästä toiseen eteenpäin. Ja me ei ainakaan tuomita pieniä kukkapurkkeille ruikautteluja, kun on isoja asioita mielessä kannettavana. Paljon voimia teille tähän kevääseen! <3

  VastaaPoista
 2. Koko syvämmestä osanotot suureen surruun. Monasti ootta ollu mielessä ku ee mittää oo kuulunna, että mitenkään teellä männöö. Voemija elämisseen, päevä kerrallasa. Ku elettävä vuan kuitennii on etteempäen. Ee kaet sitä riitä mitkää sanat lohuttammaan :( Vuan ootta mielessä <3

  VastaaPoista
 3. Itku tuli, äipälle, otamme osaa suureen suruunne!
  Jos mitnkä voidaan olla avuksi ja iloksi, niin ilmotelkaa. Ootte meijän ajatuksissa.

  VastaaPoista
 4. Lämmin osanottoni <3
  Hyvä että jaksatte jo rutiineita hoitaa, siitä se elämä jatkuu pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 5. Lämmin osanottoni ja voimia tulevaan.

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!