maanantai 10. huhtikuuta 2017

Tietokonehuolia

Me ei oikein olla päästy kertomaan meidän hommista tänne plokiin eikä kommentoimaan muiden plokeja, kun meidän emännän tietokone on ollut huonolla tuulella. Emäntä vei koneen sitten huoltoon. Siellä sille tehtiin vaikka mitä. Emäntä sanoi, että hullummaksi vain meni. Siellä huollossa koneen muistiin oli ilmestynyt mm. 28 000 vierasta tiedostoa ja kuvaa... Niitä se emäntä on tässä pari päivää poistanut. Ja kone ei toimi. Mutta kun isännän uusi tietokonekin tuli huonolle tuulelle, emäntä epäili, että vika on jossain muualla. Ja se keksi ihan ite, että joku reititin tai modeemi voi olla mäsä. Onhan se jo yli 12 vuotta vanha. Isäntä kävi ostamassa uuden. Siinähän se vika sitten oli. Ja nyt kaikki taas toimii. Tuli sitten käytettyä emännän konetta turhaan huollossa... No, kyllä ne päivitti siihen kaikki uudet jutskat.

Muutoin me odotetaan lämmintä kevättä. Vettä vaan sataa ja villapukuja tarvitaan. Elvis saikin uuden puvun:


Joo, ei saada liitettyä tähän kuvaa. Mutta hengissä ollaan ja onkelmaa selvitetään. Eli nyt tuli kuvaton postaus. Sorry.😊😊
Hymiö sentään saatiin liitettyä! Hyvää pääsiäistä kaikille!


8 kommenttia:

 1. Voi että, noi tiattarihommat on kyl mystillisiä. Toivottavasti saatte viat paikannettua ja korjattua, että päästään ihaileen teijän kuvia, mut hyvä että tekstipuali sentäs toimii. Tsempit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt me tallennetaan kuvia johonkin iCloudiin. Sieltä ne kuvat saa kuulemma paremmin liitettyä tähän plokiinkin.

   Poista
 2. Noi tietokoneviat on niin ärsyttäviä, tulee ihan kädetön olo.
  Kivaa Pääsiäistä sinnekin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä voisi mukailla Aino Inkeriä "Miksi kaiken pitää aina muuttua..."

   Poista
 3. Mahtaa sitäkin tyyppiä harmittaa, jolla on nyt 28 000 tiedostoa hukassa... Mutta pääasia, että te ootte kunnossa, vaikka tietokoneet oikutteleekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millähän joukkosysteemillä ne on niitä koneita siellä huollossa päivittänyt? Emäntä aikoi käydä kysymässä asiasta, kun sattuu taas niille kulmille.

   Poista
 4. Kummallisija on nämä konneet. Tiälä on yks niin käetön immeenen näehen konneihen kansa että suapi olla aena nuorempi väkj etänä korjoomassa. Toevottavasti ee meejjän kone tule huonolle tuulelle.
  Hyvä kuitennii ku teejjän konneet pelloo nyt ja suahaan kuulumisija :) Kevät vaahilla etenöö vuan ilima ee paljoo oo lämminnä. Sempuolee hyvä etton suanna hangilla pintellä.
  Mukavata alakanutta viikkoo sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tänään, tiistaina, tietokonehuolet ovat ehkä ohi. Kohta päästään taas päivittämään. Mutta on nämä melekosia "pirun vehkeitä" nämä tietokoneet... Jos jotakin ongelmaa tulee, niin et sitte ihte ossaa mittään...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!