torstai 18. elokuuta 2016

Talvi voi tulla!

... Mutta toivottavasti ei vielä piiiitkään aikaan. Mehän ollaan kerrottu, että Elviksen veljen Elmon emäntä Sirpa on tosi taitava ompelija. Niinpä me käytiin taas ostamassa meille oikein mittatilauspuvut. Tai ei ne puvut ihan meitä varten ole tehty vaan Elmolle ja Oivalle. Mutta niillä on niin paljon vaatteita, että vähempikäyttöisiä pitää myydä alta pois. Ja hyvä kun me kaikki ollaan melkoisen saman kokoisia niin meille käy niidenkin vaatteet.Elvis vasemmalla ja Hugo oikealla. Näissä puvuissa on joka tassulle hiha ja korvien suojaksi huppu. Pää vedetään aukosta sisään ja vetoketju on selässä. Tosi kätevää. Elvis osaa olla mukana pukemisessa, mutta Hugon pitää venkuloida. Ja me sovitaan oikein hyvin meidän sisustukseen.


Hupun reunan printti.

Sitte yks päivä me nähtiin puistossa meille uusi tuttavuus, Urho. Urho on samasta kennelistä kuin Elvis, mutta muutaman vuoden nuorempi. Urho oli paljon isompi kuin me, oikea komistus. Hyvää yhteiskuvaa meistä ei tietenkään saanut... Ja Urho on asunut koko kesän tuossa ihan lähinurkilla ja nyt me vasta tavattiin!


Elvis, Urho ja Hugo. Me tullaan kumpikin toimeen paljon paremmin poikien kuin tyttöjen kanssa... Meillä on sitä äijäenergiaa liikaa tyttöjen kanssa...

10 kommenttia:

 1. Antaa talven tulla, teillä ainakin on sitten komeat ja asianmukaiset varusteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti me ei tarvita moita pukuja kuitenkaan ainakaan kahteen kuukauteen. Mutta hyvä on talveen varautua.

   Poista
 2. Voe mitenkä on kommeet hualarit! Tekköökö se muillehhii nuita tillaaksesta?? Oes niät sopivan hualarin tarvista :) Kyllä ee nyt haettoo vaekka huomispäevänä lunta rätkäättäsj ku on nuin hyvät vermeet teellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me voidaan kysyä Sirpalta, tekeekö se mäyriksillekin vaatteita. Tosin mitoitus taitaa poiketa aika paljon meikäläisistä...

   Poista
 3. On teillä mahtavat talvipuvut ja ihana printti siinä hupun reunassa! Kyllä nyt saa tulla kylmät kelit.
  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sanoisin tuohon Urhon tapaamiseen. Minäkin pidän enemmän pojista ja äipän mielestä se johtuu siitä, että kun asuin emäni kanssa tarhassa niin pitkään, niin olen saanut naisista tarpeekseni. Minua eivät juuri kiinnosta edes juoksut. Tai tänä kesänä olen alkanut pikkuisen asiasta jotain ymmärtää. Jäyhä pohjalainen näes! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpalla on paljon erilaisista ihanista kuoseista tehtyjä bossujen pukuja. Meidän emäntä ihastui myös tähän https://elvistellen.blogspot.fi/2016/03/onko-koirat-kotona.html ,mutta ajatteli, että mennään vähän miehekkäämmällä kuosilla.

   Poista
 4. Todella hienot haalarit! Toivottavasti ette tarvitse niitä vielä vähään aikaan. ;)
  Täytyy sanoa, että harjaantumaton silmä ei heti erota teitä toisistanne, mutta komeita poikia olette! Ja Urho myös. :) (Toki jos pääsisi teitä vähän nuuskaisemaan, niin olisi päivänselvää, kumpi on kumpi...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva, että saadaan uusia lukijoita. Me kans aletaan seuraamaan teidän juttuja. Liitetään teidän ploki tuohon sivupalkkiin, niin on sitten helpompaa. Aikas lailla siellä teidän plokin kommentointiosiossa näkyy tuttuja nimiä vilisevän :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!