lauantai 7. toukokuuta 2016

Saku Sammakko

No nyt ne sammakot olivat sitten heränneet. Ja niitä oli paljon. Ja myös me tehtiin tuttavutta niiden kanssa.Lämpimänä päivänä ne uskaltautui välillä nurmikolle lämmittelemään. Ja mehän mentiin tervehtimään niitä.Aika hyvin ne maastoutuu tuohon nurmikkoon. Alemmassa kuvassa on naaras samakko alla ja uros sammakko pitää tiukasti kiinnii valloittamastaan naaraasta.


Emäntä kiljui vieressä, että ei saa räpsiä niitä tassuilla. Varmaan emännän kiljunnasta säikähtäneenä ne pomppasi takaisin järveen.


Sinne meni!


Saattoi olla, että jompi kumpi meistä söi yhden sammakon. Aamulla nimittäin löytyi olohuoneen matolta iso oksu, jossa oli jotain tummaa...

8 kommenttia:

 1. Siinä meni Salu Sammakon kosiomatka ihan ahaaksi.. Kummasti muuten poikien derrieretkin muistuttaa kovin Sakun takareisiä. Evoluutio, tuo ihmeellinen asia.. ;D

  VastaaPoista
 2. Gaumeeta, Pojat, noi näyttää ihan rupisammakoilta, jokka on myrkyllisiä! Älkää hyvät kuamat syäkö niitä ruppareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmannessa kuvassa, ekassa nurmikkokuvassa, on varmaankin yksi rupisammakko. Mutta nuo vaaleammat on varmaan ihan tavalisia sammakoita. No, joku oksensi... Niitä sammakoita oli siis ihan kamalasti.

   Poista
 3. Jänniä kavereita teillä :) Ei ole kavereita karvoihin (tai karvattomuuteen) katsomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli aika kummallisia kavereita. Ei virkanneet mitään...

   Poista
 4. Sammoo sanon ku Puhurittii. Elekee ies haestako niitä rupisammakoeta! Niisson kuulema jottae myrkkyvä siinä nahampiälläe. Hui! Vuan onne metkoja otuksija kyllä. Meejjän pihalle on joskus eksynnä semmosija pienija vaekkoo oo vettä ku ojassa vähä. Äet huutaa ku jokj´laeva jos mänen lähellekkää :) Näätöstää vähä siltä niinku teellä tekis mielj männä perrään nuissa viimisissä kuvissa :D Ilosta äetiimpäevee sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me räpsittiin sitä vettä ja kahlailtiinkin, mutta uimaan ei tohdittu. Samoin äitienpäivää sinne!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!